Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nikoho ale nemůžete nutit zůstávat v NATO a EU: A pokud tak nebude chtít většina, nemůže ji menšina diktovat. Ten většinový nesouhlas se stejně nějak vyjeví, i kdyby referendum nebylo vůbec povoleno. A projeví se právě v momentu nějakého silného vnitřního konfliktu. Bez ochoty většiny obyvatelstva odhodlaného dané teritorium bránit nemá smysl toto teritorium bránit.

1 0
možnosti
Foto

To by vedlo k občanské válce. Jednodušší je v daném případě obyvatelstvo rozdělit - kdo chce být v EU, zůstane v západní části republiky, kdo ne - tam je Nerudovský problém - kam s nimi. Protože - na západě EU, na severu EU, na jihu EU, na východě EU. A pár dalších tzv. postkomunistických států (Albánie, Moldávie etc.) o vstup do EU usilují.

Jediná záchrana pro tento lid by bylo vytvořit komunistický skanzen, který by se stal světovou atrakcí a tím pádem by se ekonomicky vyšvihl na úroveň Švýcarska.

4 0
možnosti
VV

Ony ty Kavarny byly vraceny puvodnim majitelum, nebo si je sprivatizovali take predsedove zavodnich vyboru KSC?

3 0
možnosti
PK

Češi sice dost věří na zázračné vůdce ale partaje musí mít především lepší programy a osobnosti aby Babiš padl. Ale když nabízejí jen Antibabiše, Antizemana, max. zrušení EET, TOP navíc přílišné poklonkování Bruselu - tak to je dost málo.

2 0
možnosti
JH

J25a92n 40H70o70r80a

9. 2. 2018 20:04

... a není zrovna na příkladu Babiše krásně vidět, že volby nevyhrávají programy, které nikdo nečte, ale populistické všechnosliby a strašení?

2 0
možnosti
BM

Voliči rozhodli a oni (kavárníci) to nehodlají repektovat. Tisíce výmluv kdo volil toho a kdo zase onoho. A rozhodovat by podle nich měli jenom bohatí a vzdělaní. A jak to potom může dopadnout? Neříká se že kdo nezná historii je na nejlepší cestě si ji zopakovat? Tak pozor!!!!!

2 2
možnosti
RB

Pane Malý,

jak jsem psal, kavárníci to respektují, akorát jsou zděšeni, kam to všechno může vést.;-O

2 0
možnosti
MB

p. Hasníková, KSČ není zavedená, ona je povedená. Sdružuje stále 2/3 původních členů. Ti ,byli Zákonem označeni za opovrženíhodné a zločinné. Tedy si přimalovali písmenko "M". Už jenom zbývá aby bývalí členové SS to udělali taky ! Opět by bylo SSm. Co na to říkáte ? ... Povedené, že ... :-)

9 1
možnosti
RB

Milý kolego,

to se Vám povedlo, pěkně jsem se zase jednou zasmál. Díky a zdravím. RB;-D

0 0
možnosti
EH

V čem je KSČM nesystémová nebo hned antisystémová? Že nebyla od 1990 ve vládě, protože s komunisty se každý bojí? V čem je méně zavedená než ČSSD?

Proč uměl Babiš naslibovat víc než ostatní strany zaměřené na chudé?

"Kavárníci" nebudou spokojeni nikdy, protože chudých je víc, doba Klause a nadšení z privatizace je pryč a šanci uspět mají levicové a protestní strany.

0 14
možnosti
MV

No jo... von je únor, že?

7 0
možnosti
MV

Jasně. Stručně. Aktuálně. A slušně. Diky za blog.

15 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1005x
Překladatel a tlumočník, FF-UK,

Knižní publikace: G. Wisnewski: Bilderberg, N. Hertzová: Plíživý převrat, J. Farndon: Co se stane když...?, B. Mráz: Kresby francouzských impresionistů, M. Arostegui: Neviditelní bojovníci, R. Schür: Kronika filmu...,

Filmy pro ČT: Bezstarostná jízda, Wittgenstein, Paříž Texas, Caravaggio, Goodbye Lenin, Modrý samet, Olověná doba, Evropa Evropa, Žhavé výstřely, Berlín - Alexanderovo náměstí, Ztracená čest K. Blumové, Plechový bubínek, Smrt obchodního cestujícího, V roce se 13 úplňky, 2001 vesmírná odysea, Klepání na nebeskou bránu, Batman, Cementová zahrada, Pod ochranou nebe, Někde v Africe, Muž, který spadl na zemi, Homo Faber,  Lovec jelenů, Konec násilí, Air America, Evropa, Angličan, co vystoupil na kopec, Tři králové, Sedm, Dej si pohov kámoši, Občanská výchova, Americký přítel, Tudy teče řeka, Zhoubná vášeň, Sestra v akci, Život - stavba povolena, Divoká banda, Koumáci, Vlak do Yumy, Hanami, Moloch, Proti zdi, Orlové práva, Modrý anděl, Princezna a bojovník, Král je živ! a další...

Seznam rubrik