Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I97v65o 32B27o39u21š15e

30. 5. 2018 17:47

Hodlate takto fundovane posuzovat vsechny zeme sveta? ;-D

0 0
možnosti

J63a27n 50R18á62ž

28. 5. 2018 21:37

Švédsko je srandovní a poněkud bláznivá země. Dostala se už na vrchol evropské dekadence. Vyvrcholilo to tím novým zákonem o povinnosti předchozího, nejlépe písemného souhlasu, se sexuálním kontaktem.

Tohle nevymyslel ani Orwell.

2 0
možnosti

Autor má rozum na úrovni třetího světa.

1.Vyšel z průzkumu a předpovědi v r. 2010. To nebyla ještě žádná migrační vlna. HDI je navíc jeden z velmi problematických ukazatelů

2.Kdyby věnoval trochu času tomu, jaká je následná skutečnost např. za rok 2015 (migrace), zjistil by s překvapením, že se Švédsko posunulo na 3. !!! místo.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_států_světa_podle_narovnaného_indexu_lidského_rozvoje

3. HDI se učí žáci 9.třídy v zeměpise.

Závěr: Autor nezná ani zeměpis úrovně ZŠ. Ale těm, co vyznávají jedna rasa, jeden národ, jeden vůdce takové závěry lahodí.

1 4
možnosti

J85i41r52i 37T35i27c46h24y

28. 5. 2018 18:33

Tak skonci falesne lidumilstvi. Podobne je to v Dansku a do jiste miry i v Norsku, ktere byly priklady idealnich spolecnosti: jedna rasa, jeden narod, jedno nabozenstvi - zadny duvod k vnitrnim konfliktum.

3 0
možnosti

To z vas mluvi zkusenost, nebo vym to nekdo prevyptavel?

0 4
možnosti

Jen nesvéprávné individuum si nasadí do kožichu veš. Jo, a pak ještě také švédská levice.

11 0
možnosti

Tak pokud se to Švédům líbí, budiž jim přáno. Nikdo jim to zakázat nemůže.

0 0
možnosti

Velmi hloupa logika !! Zrovna tak pred 1989 zapadni medialni zumpa tvrdila, ze "lide ve Vychodnim bloku musi byt velmi spokojeni, protoze nedemonstruji proti rezimu".

Napadlo vas, ze se to sice Švédům nelíbí, ale kvuli totalite ktera se uz na Zapade vytvorila se nesmi vyjadrit ???

6 0
možnosti

Ještě nám autor zapomněl vysvětlit, kde bude Česká republika, bez migrantů. šest míst za Švédskem a těsně před Kazachstánem a Thajskem. Daleko za Kubou, Venezuelou, Polskem, Estonskem a Chile. Dvacet sedm míst za Slováky!

Možná v tom roce 2010, kdy studie vznikla, počítali s tím, že si tu zvolíme Tomia s komunisty.:-/

0 8
možnosti

Je zajimave , ze tim ze Svedove davaji prisedsim migrantum ubytovani, socialni davky a vsechny pozitky moderni technologicke spolecnosti, tak je vlatne ponizuji. Svedove jsou tedy rasiste v tom pravem slova smyslu. Jenom doufam, ze se jim dostane od jejich "hostu" spraveddlive odplaty. Nebude to asi dlouho trvat.

9 0
možnosti

Tak na co se čeká až lidé vezmou cepy a sudlice a tuhle bandu ze své země vyženou " ti je hnali" nebo na co se čeká?

2 0
možnosti
Foto

Aniž bych reagovala na zbytek Vašeho článku, všiml jste si, kde je podle toho indexu Česká republika? Přijde Vám, že jsme v ohledech "zdraví, vzdělání, příjem" pod úrovní Libye? Směšné. Vaše interpretace té studie je prostě chybná.

To, že index kvality života nějaké země (slyšela jsem, že Namibie si teď vede docela dobře) se zvyšuje rychleji než ten samý index jiné země (zde Švédsko), přece neznamená, že z obecného hlediska je život v Namibii lepší.

4 0
možnosti

To ovsem nepasuje do ideologie ceske SPD.

1 6
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1005x
Překladatel a tlumočník, FF-UK,

Knižní publikace: G. Wisnewski: Bilderberg, N. Hertzová: Plíživý převrat, J. Farndon: Co se stane když...?, B. Mráz: Kresby francouzských impresionistů, M. Arostegui: Neviditelní bojovníci, R. Schür: Kronika filmu...,

Filmy pro ČT: Bezstarostná jízda, Wittgenstein, Paříž Texas, Caravaggio, Goodbye Lenin, Modrý samet, Olověná doba, Evropa Evropa, Žhavé výstřely, Berlín - Alexanderovo náměstí, Ztracená čest K. Blumové, Plechový bubínek, Smrt obchodního cestujícího, V roce se 13 úplňky, 2001 vesmírná odysea, Klepání na nebeskou bránu, Batman, Cementová zahrada, Pod ochranou nebe, Někde v Africe, Muž, který spadl na zemi, Homo Faber,  Lovec jelenů, Konec násilí, Air America, Evropa, Angličan, co vystoupil na kopec, Tři králové, Sedm, Dej si pohov kámoši, Občanská výchova, Americký přítel, Tudy teče řeka, Zhoubná vášeň, Sestra v akci, Život - stavba povolena, Divoká banda, Koumáci, Vlak do Yumy, Hanami, Moloch, Proti zdi, Orlové práva, Modrý anděl, Princezna a bojovník, Král je živ! a další...

Seznam rubrik