Diskuse

Paralely

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Stát selhává vždy, což vede nakonec k tomu, že se do jeho vedení dostanou zrůdy co pak uskutečňují své vize i za cenu milionů zavražděných občanů.

1 0
možnosti
Foto

Jsem volič Babiše. Nepokládám ho za velkohubého, ani mne neovlivňují koblihy či navyšování důchodu. Patřím mezi ty, kteří zaplaceným soc. pojištěním financují ty ostatní. Pracovnice, která mi sdělila před 13 lety výši důchodu se lekla, když viděla, kolik jsem na konto dal celkem a řekla, být všichni jako vy, není třeba reforma. Pokládám Babiše za lep. Ti noví neumí nic, než se naparovat, udávat a nadávat. Chtělo by to změnu volebního systému, aby ten, který vyhraje volby mohl při vládnutí předvést, co umí a nemusel se ohlížet na loosry.

0 0
možnosti
MC

Takže jste nám sdělil, že jste se přilepil.

1 0
možnosti
MC

Nemáte v tom zdaleka jasno. Být radikální neznamená vždy být špatný. Selhává stát, jako společnost. Usilování o zvyšování svéprávnosti je dobro. Pokud ovšem převážně usilujete o kontrolu ostatních je to zlo. To samozřejmě platí pro dospělé lidi. Vím je to velice zjednodušené, ale plně vystihuje podstatu lidského jednání. To první stát nedělá a na druhém staví. Nyní si odpovězte na otázku, jakou stranu volí převážná část světa. Jsou to kolektivističtí revolucionáři. Lidé, kterým nejde o svobodu, ale o kořist. Tedy extrémisté tak, jak Vy je zde popisujete zleva či zprava je jedno a totéž. Jde o nedospělé jedince, které vychovávají nejen státy, veřejnoprávní školy, ale bohužel dnes i rodiny.

0 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1005x
Překladatel a tlumočník, FF-UK,

Knižní publikace: G. Wisnewski: Bilderberg, N. Hertzová: Plíživý převrat, J. Farndon: Co se stane když...?, B. Mráz: Kresby francouzských impresionistů, M. Arostegui: Neviditelní bojovníci, R. Schür: Kronika filmu...,

Filmy pro ČT: Bezstarostná jízda, Wittgenstein, Paříž Texas, Caravaggio, Goodbye Lenin, Modrý samet, Olověná doba, Evropa Evropa, Žhavé výstřely, Berlín - Alexanderovo náměstí, Ztracená čest K. Blumové, Plechový bubínek, Smrt obchodního cestujícího, V roce se 13 úplňky, 2001 vesmírná odysea, Klepání na nebeskou bránu, Batman, Cementová zahrada, Pod ochranou nebe, Někde v Africe, Muž, který spadl na zemi, Homo Faber,  Lovec jelenů, Konec násilí, Air America, Evropa, Angličan, co vystoupil na kopec, Tři králové, Sedm, Dej si pohov kámoši, Občanská výchova, Americký přítel, Tudy teče řeka, Zhoubná vášeň, Sestra v akci, Život - stavba povolena, Divoká banda, Koumáci, Vlak do Yumy, Hanami, Moloch, Proti zdi, Orlové práva, Modrý anděl, Princezna a bojovník, Král je živ! a další...

Seznam rubrik