Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejméně dvakrát se za poslední roky ukázalo, že uzavřít přístavy je pro Itálii velice snadné. Jednou při zasedání g7 a podruhé teď s odmítnutím lodě Aquarius. Ostatně Malta odmítá přijmout pašerácké lodě již dlouho. Když se přidá Španělsko a Francie, tak je za pár měsíců konec ilegální migrace.

Není potřeba navyšovat počty osob ve Frontexu, ten může být naopak ihned zrušen.

2 0
možnosti

Jaké bude řešení je opravdu otázkou. EU totiž za celou dobu tj. cca 3 roky nevymyslela přes ty jejich slavné schůzky a summity které jsou každou chvíli lautr nic.

3 0
možnosti
Foto

V Africe každoročně přibude 50 milionů obyvatel. Na tomto kontinentu je výrazně nižší životní úroveň než v Evropě a není potom divu, že se zcela přirozeně, jako každý jiný živočišný druh, tlačí na místa s lepšími podmínkami. V přírodě to funguje tak, že každý živočich si to svoje hlídá, chrání a proti vetřelci bojuje. Evropské země přívalu nečinně přihlíží a příchozím vyplácí každý měsíc částky, které si doma nevydělají za několik let. Není divu, že příval neslábne, ale naopak se dá čekat, že bude sílit. Nerozhodnuté Afričany ovlivní příběhy těch, kteří se do Evropy dostali.

9 1
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1005x
Překladatel a tlumočník, FF-UK,

Knižní publikace: G. Wisnewski: Bilderberg, N. Hertzová: Plíživý převrat, J. Farndon: Co se stane když...?, B. Mráz: Kresby francouzských impresionistů, M. Arostegui: Neviditelní bojovníci, R. Schür: Kronika filmu...,

Filmy pro ČT: Bezstarostná jízda, Wittgenstein, Paříž Texas, Caravaggio, Goodbye Lenin, Modrý samet, Olověná doba, Evropa Evropa, Žhavé výstřely, Berlín - Alexanderovo náměstí, Ztracená čest K. Blumové, Plechový bubínek, Smrt obchodního cestujícího, V roce se 13 úplňky, 2001 vesmírná odysea, Klepání na nebeskou bránu, Batman, Cementová zahrada, Pod ochranou nebe, Někde v Africe, Muž, který spadl na zemi, Homo Faber,  Lovec jelenů, Konec násilí, Air America, Evropa, Angličan, co vystoupil na kopec, Tři králové, Sedm, Dej si pohov kámoši, Občanská výchova, Americký přítel, Tudy teče řeka, Zhoubná vášeň, Sestra v akci, Život - stavba povolena, Divoká banda, Koumáci, Vlak do Yumy, Hanami, Moloch, Proti zdi, Orlové práva, Modrý anděl, Princezna a bojovník, Král je živ! a další...

Seznam rubrik