Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bože, za co...cožpak už jsme netrpěli dost?

0 0
možnosti

To je taková ta typická aeronetí či protiproudí argumentace.

Uvede se problém číslo jedna, který se moc nevysvětlí. Následně se uvede několik dalších problémů, které s problémem jedna souvisí jen velmi volně, obvykle je každý jeden z nich dobré téma na celý večer.

A z toho maglajzu pak autor dycky vyvodí, že má pravdu.

0 0
možnosti

Vaše odvaha je úctyhodná.

Víte vůbec na kolik fanatiků narazíte?

Karma.

2 1
možnosti

Vzpominam si, a neni to tak dlouho, jak Aeronet, RT a dalsi ruske kanaly, dokonce i rusky ministr zahranici Lavrov lzive informovali o unosu te nezletile Russlanddeutche v Berline.

Zadny unos se nekona, divka byla u sveho podotykam ze take puvodne ruskeho pritele.

Kdyby se aspon za tu lez omluvili, ale to rossijskij celovek nikdy neudela.

1 0
možnosti

Konkrétní manipulace ČT:

- když se v ČT mluví o Sýrii, tak se použije spojení Režim B. Asada, když se mluví o jedné z nejhorších despotických diktatur Saudské Arábii (dále SA), tak je to SA, arabská koalice apod. nikdy to není režim saudů apod.

- za celou dobu války v Sýrii jsem neviděl ani jeden rozhovor, reportáž apod. s/o naší ambasádě v Damašku a jejího vyjádření k Sýrii, proč se ČT na situaci v Sýrii nikdy nezeptá našeho oficiální zastoupení velvyslanectví ČR v Sýrii ?

- když si ČT po několika letech všimla, že je v Jemenu válka tak reportáž, zlý Irán dodává zbraně Jemenu a ty je střílejí na nic nedělající SA, o tom že SA několik let masakruje obyvatele Jemenu ani slovo

a dalo by se pokračovat, a to ČT moc nesleduji :-)

6 1
možnosti

A on není v Sýrii režim Asada II.? On je tam nějaký jiný? A není to Irán co dodává zbraně do Jemenu, okupuje část Sýrie a dodává zbraně do Gazy a Libanonu a připravuje se na útok na Izrael?Rv;-D

4 2
možnosti

Newsroom a Reportéři jsou stoky - bez pardonu. Usilovně se jim blíží Horizont. ČT24 kompletně není objektivní. Ředitel Dvořák do toho nezasahuje, ví, že by byl do týdne zničen. Neradostná situace, ale takto je to nastaveno všude. CNN, BBC News, to je otřes. Nezbývá, než hledat informace, srovnávat, používat vlastní hlavu. Jen škoda, že už zase si můžeme myslet, že vše je naopak než nám oficiální zprávy tvrdí, jak to bývalo za komunistů; ČT24, o vysloveně zpolitizovaném, špatném Radiožurnálu ani nemluvě, se pojmu veřejnoprávní objektivita namyšleně, pohrdavě a trestuhodně vyhýbá.

7 5
možnosti

J83a93n 18H39r19u67š46k71a

16. 5. 2018 12:37

a co tam říkají špatně? dle Vás tedy:))

6 2
možnosti

J70a12n 80H49r22u96š35k83a

16. 5. 2018 12:20

tak jim to neberte, lidi, kteří vidí chyby všude jen ne v sobě potřebují tyto weby, které jim naservírují bludy o tom, že svět je zlej a ovládají nás zednáři, takže za jejich osobní prohry oni sami nemůžou:)

3 1
možnosti
Foto

Když Arabové tak nenávidí Židy, tak proč, Arabové v Izraeli mají stejná práva, včetně hlasovacího. Stát Izrael je jednou z mála zemí, kde mohou volit i arabské ženy. Ve 120členném Knessetu mají arabské strany 10 křesel. Velvyslanec Izraele ve Finsku je arabského původu. Izrael V Turecku zastupuje Izrael muslimka. Arabové v Izraeli dobrovolně slouží v izraelské vojsku. Arabština je spolu s hebrejštinou uznaná jako státní jazyk židovského státu. Jak je to možné????

15 1
možnosti
Foto

A proč Arabové z Gazy nemohou vstoupit na zbytek území Izraele?

0 0
možnosti
Foto

To jsou kecy a prdy čerpané z Anoretu. Sputniku a podobný žump. " Kdy jsme slyšeli v ČT o tom, že válka v Sýrii byla připravována nejméně 5 let před jejím zahájením Američany s podporou CIA. Tak to je blábol, kterému věřit jenom jednoduchý člověRvRvRvRv

8 5
možnosti

Přesně. To jsou přesně ty lživí bláboly. Děkuji ČT 24.R^

6 1
možnosti

R26u22d42a 21S34l70a29v86í52k

16. 5. 2018 11:20

Zjistit vlastnickou strukturu Aeronetu je žádoucí, vzhledem k dezinformacím, které prezentuje.

9 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS