Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Napsal jste to naprosto skvěle. ČSSD před volbami slibovala, že do vlády s trestně stíhanou osobou nikdy nepůjde. Měli by slib dodržet.

1 0
možnosti
ZD

Oslové všech zemí spojte se !!! Přichází Váš čas.

0 0
možnosti
ZD

Vašim příspěvkem jste politickou situaci vyřešil z jedné vody načisto. S takovými argumenty lze jen těžko diskutovat. Je tam vše. Tedy vše to co se honí v hlavě Vám.

Typické české hospodské mudrování. A noste to sem jako k ohni !

1 0
možnosti
AR

Babišovi věřit nelze a jsem zvědav zda dodrží požadavek socdemáků, aby trestně stíhaná osoba nebyla premiérem. Ono může nastat i to, že v případné vládě ANO s ČSSD za tiché podpory KSČM, mohlo by ANO i přes odpor koaliční ČSSD v parlamentu něco prosadit s podporou Okamurovy SPD. Takto několikrát se zachoval Paroubek, když šéfoval rok a půl vládě v době koalice ČSSD s lidovci a US-DEU, kdy prosadil s podporou KSČM v parlamentu to co vyloženě on chtěl. Nechejme se překvapit postojem socdemáků, že už v úvodu prosadí své rozhodnutí, že premiérem nebude trestně stíhaná osoba!!

1 0
možnosti
ZD

Další typické mudrování. Kohokoliv, klidně Klementa Gottwalda, jen když nebude stíhaný. A tvrdě !! Budeme si pak mnout ruce až si je umneme.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS