Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-).......Víte, co je na celé situaci nejzajímavější? Že president ani Babiš nejsou závislí na penězích od státu. President jezdí na Vysočině v gumovém člunu, polovinu presidentského platu dává na Klokánky. Ví, že do hrobu si nic nevezme. Není ani jako Porošenko, ani jako Kiska. Babiš....ten má majetku na pět generací. Chytrým patří svět. Pokud by ho nabyl nezákonně, měl by sedět. Nesedí! Tak se po letech vytáhlo Čapí hnízdo! Peníze nebyly ukradené, jak se zhusta s dotacemi dělo, ale investovány do užitečné věci, kdy doplatil k 50 mega dalších 850 mega!

Víte, v čem je to kouzlo, že ho lidé volí? Už za vlády Sobotky lepší výběr daní, po prvé pozitivní hosp. výsledek,(za Kalouska -670 mlrd), odměna.....vyhození z vlády.

Udělal pořádek s partou, která to tu bez obav z postihu 29 roků rozebírala, to se nedá odpustit! A hned jsou peníze na všechno! !!!!!!

1 2
možnosti

Neudělal pořádek s partou, oni se znemožnili sami ...

Jenom mu nedávejte svatozář !!

Ukažte mi politika, co je absolutně čistý ;-D;-D;-D;-D;-D.

Nějaké chybky by se určitě našly ...

0 0
možnosti
Foto

Největší bezpečnostní riziko pro Českou republiku je nekontrolovaný příliv ekonomických běženců ze Slovenska, který vede k postupné "balkanizaci" naší země, za současného prorůstání státní moci s organizovaným zločinem. Je jen otázka času, kdy se praktiky politických vražd začnou používat i na západ od řeky Moravy...:-)

3 0
možnosti

Kdo Vám dává právo označovat někoho za ,cituji,Je burana na hradě? Jestli to není tím ,že jak se říká ,,Kdo v tom pytli bývá druháého tam hledá." Je trapné pokud se někdo neumí srovnat s tím jak dopadly demokratické volby si dokáže svou flustraci vybýjet urážkami.

3 4
možnosti

Stále tvrdím, že skutečným vládcem ČR je MIloš Zeman. Jde o posledního Dinosaura událostí, který přežil. Nepřehédnutelný element - udatný piklíř moci. Vzhledem k tomu, že má omezené pravomoci i jde o výkon skutečně úctyhodný. Nepochybně jeho okolí je s ním spokojeno - ideální zaměstnavatel. Vhodně typový vůdce pro polovinu české populace. Všechna jeho negativa jsou vzpruhou ! Jsme podobní - pak on je skutečně náš. A jak vysoko to dotáhl ! ... Zde vidím základ štěpení ... :-)

7 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS