Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

R31a90d46e56k 26J50a55r19o56š

26. 2. 2018 21:37

Na podzim jsem volil ODS a Marka Bendu jsem společně s Janou Černochovou a Václavem Klausem Jr. zakroužkoval. A nelituji... Marek svým bojem proti tomu antikuřáckému paskvilu plní přesně to, proč jsem ho zakroužkoval.

1 0
možnosti
VH

Kroužkovat do poslanecké sněmovny pro kuřácký boj - to o Vás cosi vypovídá.

0 0
možnosti
VH

Pan Benda podal již desítky návrhů zákonů - některé blbé, jiné ještě blbější. (První, pokud se dobře pamatuji se týkal imunity celé rodiny poslanců na celních hranicích /tehdy byl Schengen ještě daleko/. Prý aby mohli lépe pracovat!)

1 1
možnosti
Foto

Váš příklad nedává smysl, auto jste si sice koupil za své, ale křižovatka Vám nepatří. Navíc jste zřejmě velmi nebezpečný řidič, opravdu nejezdíte na červenou jen z toho důvodu, že je to někde psáno? Já nejezdím na červenou, protože je to bezpečnější a ne proto, že někde někdo popsal cár papíru. :-/

1 0
možnosti
JK

Kde se berou tihle spasitelé všech i proti jejich vůli. Tihle co nás budou stále bombardovat dobrem pro všechny a je jedno, že ten plošný nálet někdo nepřežije, vždyť je to jedna blbá živnost, nebo trochu víc co na tom, hlavně, že jsme všichni zachráněni.

Děkuji nechci.

5 0
možnosti
VH

Babička říkala, že někteří, když dostanou funkci hned myslí, že mají dvě dirky do prdelky. No - a poslanci myslí, že mají hned tři. Tedy s výjimkou pana Bendy - ten je přesvědčen o čtyřech až pěti.

1 2
možnosti
ZJ

Nic Vám nebrání udělat něco pro nekuřáky a (bez dotací) otevřít vlastní hospodu.

1 1
možnosti
ZJ

....Rv ....ach jo ....škoda slov :-/.

5 0
možnosti
PT

P72e41t76r 84T81o20m34e83k

25. 2. 2018 23:42

Kuřáci smrdíte.

2 0
možnosti
PT

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS