Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RZ

Jasně, Miloš Zeman je frontálně deliberovaný narcis s tendencí k vulgárním bonmotům. Nicméně oplývá ještě jednou vlastností, která ho podle mě udržela a udržuje v nejvyšších funkcích a u vesla tak dlouho. Touto vlastností je animální politický instinkt. A taky cit pro slabosti protivníků a schopnost (občas i nevulgárně) srozumitelně pojmenovat věci pravým jménem. Ať už je jaký je, stranu svého času přechodně fakticky pozvedl. A lánský puč? S předstihem správně odhadl, že jestli oranžovou stranu něco zničí, tak to po čtyři roky bude Sobotkův obličej na televizní obrazovce. A Sobotkova strana je nyní na sedmi procentech, na hranici (ne-)volitelnosti, případně zániku. Kdyby byl na obrazovce kdokoli místo Slávka, jakožto slizkého nerozhodného bezbarvého frázisty, měli by oranžoví možná o pár procent víc a ten debakl by nebyl tak zásadní, rozuměj sedmiprocentní. Jasně, Zeman leze do zadku Rusům a Číňanům, západní hlavy států ho jako „zvláštního člověka“ na návštěvu nezvou. Uznávám. Ale má jednu zásadní selskorozumovou zásluhu. Zeman vnímá a dá na pocity národa – a podle mě správně – brojí proti imigraci, což je aktuálně to hlavní. To lidi (možná podprahově) vnímají a proto mu tleskají. Nevím, jestli jeho setrvání ve funkci presidenta je dobře nebo špatně. To ukáže čas. Ale to, co prokazatelně udělal, to se hodnotit dá. Samozřejmě každý ze svého hlediska. Rudolf.

0 0
možnosti
Foto

Když to tak čtu, tak si říkám, proč jste na toho prezidenta nekandidoval Vy.

0 0
možnosti
JR

J72a31r50a 31R76a36n72k

21. 2. 2018 5:52

KarmaR^, jen kdyby to nebylo tak tragicke.

0 0
možnosti
MB

Pane Bartoši, národ nerozděluje prezident Zeman, ale takoví lidé, jako jste Vy. Pokud by volby vyhrál neúspěšný kandidát pan Drahoš, tak by na něj zase plivala druhá strana.

1 6
možnosti
BH

Človíčku, človíčku...:-)

3 0
možnosti
JK

J73i34ř43í 12K19ý45r43a

19. 2. 2018 15:21

Autor je asi volič Drahoše...........Rv

5 4
možnosti
Foto

Protože napsal pravdu? Tak šmejdům se ten, kdo píše a mluví pravdu asi líbit nikdy nebude.Je ale fakt, že vynechal ten neuvěřitelně arogantní pokus Zemana dotlačit do vedení ČSSD svého nejvěrnějšího poskoka , "Jirku" Zimolu. Jen hlupák nebude věřit, že zastavení stíhání "Jirky" těsně před volbami

a Zemanův projev(který byl jistě připraven s předstihem), ve kterém "Jirkovi" pro to zastavení tr. stíhání gratuloval ,nemá společného jmenovatele.

Pomalu ale jistě Babiš, Zeman s pomocí komunistů a neonacistů začínají ovládat policii a justici. Stačilo sledovat to kroucení Pelikána pod otázkami V.M.

,

6 1
možnosti
FS

Vynikající hodnoce, takhle jsem si to hodnotil i já a moje okolí. Z projevu kapala nenávist a žličovitost. Cílem bylo "zatančit si na hrobech" svých nepřátel zlostný tanec a významně zalobovat za novou vládu soudně uznaného agenta STB a trestně stíhaného člověka. Pan prezident Zeman by měl vstoupit do ANO, když za ně tak bojuje.

Ještě jedna poznámka. Zajímalo by mně, kdy začně pan prezident Zeman poctivě hodnotit volební výsledky a oblibu u voličů své vlastní stranu, SPO, kde je čestným předsedou a která ještě do nenedávna oficiálně nesla jeho jméno "Zemanovci". To pak museli na jeho pokyn odstranit, protože soustavně dostávali a dostávají při volbách "na pr.el". Že by už takové osobnosti (které údajně nejsou šedé myši) jako pan Veleba, Hůlka, Fr. R. Čech, Mynář,Čuba aspol. netáhly?

10 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 1
možnosti
MJ

Sociální demokracie se fakticky likviduje sama, tím, že si zve na svůj sjezd, který rozhoduje o jejím bytí, či nebyti takové exoty jako je Zeman, ještě , že si nepozvali jeho kámoše Velebu s bratrské SPO.

8 0
možnosti
MS

M82a21r68e45k 20S59a52j92d70a

19. 2. 2018 13:04

Mynar a Nejedly byli pritomni :-)

4 0
možnosti
MS

M84a16r54e70k 80S27a56j85d81a

19. 2. 2018 12:58

Jo, ta kritika touhy po korytech velmi pobavila - kdyz si clovek uvedomi, ze po nich nechce nic mensiho nez... utok na koryta namestku za bianco sek vlade AB ;-D

Proste klasickej Zeman - logiku to nema ani za mak - placa, co se mu zrovna hodi :-P

6 1
možnosti

At uz je Zeman jaky chce, to on pozvihl stranu tak, ze se stala jednou ze dvou hlavnich stran a po jeho odchodu zas sla pomalu, ale jiste do kytek. I kdyz to nebyl takovy pad jako po odchodu Klause z ODS.

3 0
možnosti
FS

Dnes by nedokázali pozvednout své klasické strany ani jeden z nich, jde o všeobecný oklon vylekaných jednodušších voličů k populistickým hnutím.

1 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1005x
Překladatel a tlumočník, FF-UK,

Knižní publikace: G. Wisnewski: Bilderberg, N. Hertzová: Plíživý převrat, J. Farndon: Co se stane když...?, B. Mráz: Kresby francouzských impresionistů, M. Arostegui: Neviditelní bojovníci, R. Schür: Kronika filmu...,

Filmy pro ČT: Bezstarostná jízda, Wittgenstein, Paříž Texas, Caravaggio, Goodbye Lenin, Modrý samet, Olověná doba, Evropa Evropa, Žhavé výstřely, Berlín - Alexanderovo náměstí, Ztracená čest K. Blumové, Plechový bubínek, Smrt obchodního cestujícího, V roce se 13 úplňky, 2001 vesmírná odysea, Klepání na nebeskou bránu, Batman, Cementová zahrada, Pod ochranou nebe, Někde v Africe, Muž, který spadl na zemi, Homo Faber,  Lovec jelenů, Konec násilí, Air America, Evropa, Angličan, co vystoupil na kopec, Tři králové, Sedm, Dej si pohov kámoši, Občanská výchova, Americký přítel, Tudy teče řeka, Zhoubná vášeň, Sestra v akci, Život - stavba povolena, Divoká banda, Koumáci, Vlak do Yumy, Hanami, Moloch, Proti zdi, Orlové práva, Modrý anděl, Princezna a bojovník, Král je živ! a další...

Seznam rubrik