Diskuse

Bude se mazat

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Svoboda slova buď platí, nebo ne.

0 0
možnosti
Foto

Ano, ale ne každého slova. (Neslušného, prolhaného, pomlouvačného, zlého...) Jsem proti cenzuře, užili jsme si jí už dost, ale i proti zneužívání svobody projevu. Na ulici také nemůžete pokřikovat a urážet kde koho na potkání, jak se vám zlíbí. Všíchni lidé nejsou bohužel slušně a vychovaní. :-/

0 0
možnosti
TT

Asi jste to chtěl podat vyváženě, fakt je ale ten, že jako práskači vystupují jenom různí pokrokoví lidé aneb levičáci.

2 0
možnosti
Foto

každá mince má dvě strany a každá vymoženost se dá zneužít

0 0
možnosti
ZJ

Tak se mi zdá že v Evropě nastává tvrdá totalita! Na Ukrajině to začalo zákazem mluvit rusky a potom občanskou válkou ne_li genocidou Rusky mluvicího obyvatelstva s tichou podporou evropských států, zákazem všeho co je Ruské a přepisováním dějin. Potom oslavy Bandery. Pobaltské státy pochodují a oslavují fašisty také s tichou podporou Evropy a nyní to bude stejné i v EU! To jsme to dopracovali???

3 0
možnosti
LB

Je to zase jen cenzura a nic jiného. Každý režim, který chce cenzurovat, si vymyslí ta nejvznešenější odůvodnění a cenzury se dopouští každý režim, který se bojí vlastních občanů. Ovšem demokratický a svobodný režim nemá důvod se vlastních občanů bát.

Začíná to už u rozsahu zákonů, které postihují svobodu projevu. Jestliže se k těm zákonům proti propagaci různých nácků nabalují stále nové a nové a stále hůře definovatelné trestné činy, které zakazují dotknout se toho a toho, pak je třeba zbystřit pozornost a zvednout varovný prst!

Nechť je tedy veřejně známo, že se nyní dopouštím v článku uvedeného v Německu trestného "rozeštvávání národů":

Nahlas říkám, že nechci, aby náš veřejný prostor dopadl jako v Německu, kde si Němci dobrovolně zvolili establishment, který jim dává náhubky a svým multikulturním fanatismem vede Němce i zbytek Evropy do zániku.

7 0
možnosti
ZV

Toto sú situácie, keď som veľmi rada, že mi tzv.sociálne siete nič nehovoria. Očakávala by som, že milióny ľudí tieto inkvizítorské nezmysly opustia, ale skôr sa obávam opaku.

2 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1005x
Překladatel a tlumočník, FF-UK,

Knižní publikace: G. Wisnewski: Bilderberg, N. Hertzová: Plíživý převrat, J. Farndon: Co se stane když...?, B. Mráz: Kresby francouzských impresionistů, M. Arostegui: Neviditelní bojovníci, R. Schür: Kronika filmu...,

Filmy pro ČT: Bezstarostná jízda, Wittgenstein, Paříž Texas, Caravaggio, Goodbye Lenin, Modrý samet, Olověná doba, Evropa Evropa, Žhavé výstřely, Berlín - Alexanderovo náměstí, Ztracená čest K. Blumové, Plechový bubínek, Smrt obchodního cestujícího, V roce se 13 úplňky, 2001 vesmírná odysea, Klepání na nebeskou bránu, Batman, Cementová zahrada, Pod ochranou nebe, Někde v Africe, Muž, který spadl na zemi, Homo Faber,  Lovec jelenů, Konec násilí, Air America, Evropa, Angličan, co vystoupil na kopec, Tři králové, Sedm, Dej si pohov kámoši, Občanská výchova, Americký přítel, Tudy teče řeka, Zhoubná vášeň, Sestra v akci, Život - stavba povolena, Divoká banda, Koumáci, Vlak do Yumy, Hanami, Moloch, Proti zdi, Orlové práva, Modrý anděl, Princezna a bojovník, Král je živ! a další...

Seznam rubrik